Πώληση Γκαρσονιέρα, Tallinn, Harjumaa, Εσθονία, Pärnu mnt 131b

Πώληση - Cod. 37027

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 55 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Πωλείται ευρύχωρο, ηλιόλουστο διαμέρισμα σε έναν ήσυχο δρόμο στο κέντρο της πόλης.
Υπάρχει έγκυρη έκθεση αξιολόγησης για την τιμή πώλησης!

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα διάδρομο, ένα καθιστικό με κουζίνα συνδεδεμένο, ένα υπνοδωμάτιο, μια τουαλέτα και ένα ντους. Η αίθουσα διαθέτει μια ευρύχωρη γκαρνταρόμπα 3,9μ² και μια συρόμενη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο. Από το σαλόνι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι 7,9 μ2 νότια, όπου ο ήλιος λάμπει από το μεσημεριανό έως το βράδυ, θέα στην καταπράσινη αυλή και τις όμορφες πέργκολες.
Ο ψηλός πρώτος όροφος χαίρει μιας ιδιωτικής διαμονής.
Η τιμή πώλησης περιλαμβάνει έπιπλα κουζίνας με συσκευές (ηλεκτρική κουζίνα και φούρνο, καθαριστικό αέρα) και μια ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα. Το υπόλοιπο των επίπλων με συμφωνία.

ΣΠΙΤΙ
Χάρη στην καλή ποιότητα κατασκευής, το σπίτι είναι ζεστό και οι τοίχοι είναι ανθεκτικοί στον θόρυβο.
Αυτό είναι ένα πολύ οικονομικό σπίτι - ένα τοπικό σύστημα θέρμανσης φυσικού αερίου παρέχει χαμηλό κόστος λογαριασμών. Ρυθμιζόμενα θερμαντικά σώματα, ηλεκτρική θέρμανση δαπέδου στο μπάνιο και αερισμός με καλό εξαερισμό. Δεν υπάρχουν δάνεια και καμία άλλη μεγαλύτερη μηνιαία υποχρέωση. Μια λειτουργική ένωση διαμερισμάτων και μια αξιοπρεπή εταιρεία διαχείρισης.

ΠΑΝΙΚΟ / ΠΑΡΚΙΝΓΚ
Υπάρχει μια αποθήκη και ένας χώρος στάθμευσης στο γκαράζ κάτω από το σπίτι, καταχωρημένο ως ξεχωριστό διαμέρισμα διαμέρισμα, στο διαμέρισμα. Το κόστος του διαμερίσματος είναι 9000 ευρώ για τον χώρο στάθμευσης και 3000 ευρώ για τον αποθηκευτικό χώρο.
 
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ
Χαμηλή επιπλέον χρέωση: περίπου 80 Ευρώ το καλοκαίρι και περίπου 140 Ευρώ το χειμώνα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ / ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Το Pärnu mnt 131b βρίσκεται στην εσωτερική συνοικία, σε μια ήσυχη και ήσυχη γειτονιά, μακριά από το θόρυβο του δρόμου! Υπάρχει μια μικρή παιδική χαρά στην αυλή και ένα μικρό καταπράσινο πάρκο μπροστά από το σπίτι, όπου είναι καλό να περπατάτε με ένα κατοικίδιο ζώο.
Χάρη στην ιδανική τοποθεσία του στο κέντρο της πόλης, όλα απέχουν 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, όπως το αεροδρόμιο, το λιμάνι, τα καταστήματα, τα θέατρα, οι κινηματογράφοι, τα εστιατόρια και τα αθλητικά κέντρα.
Απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης και στάσεις μαζικής μεταφοράς (τραμ, λεωφορεία, τρένα) βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα Tondi, Kotka και Järve Selver, καθώς και τα μικρότερα παντοπωλεία, το κέντρο υγείας Magdalen και το φαρμακείο, καθώς και τα νηπιαγωγεία και τα σχολεία.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το διαμέρισμα είναι ιδανικό τόσο για το σπίτι όσο και για τις επενδύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μου και έρθετε στο διαμέρισμα!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB