Πώληση Γκαρσονιέρα, Tallinn, Harjumaa, Εσθονία, Tuukri 1b

Πώληση - Cod. 38968

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 38 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1,5

Φωτεινό και άνετο διαμέρισμα δύο δωματίων 38.6 m2 διαμέρισμα σε ένα νέο κτίριο στο λιμάνι του Ταλίν. Διαμέρισμα μέσα από το σπίτι προς την κατεύθυνση βορρά-νότου, το υπνοδωμάτιο παραμένει στην αυλή. Ανοιχτή κουζίνα. Τουαλέτα και ντους. Επιπλέον, η αποθήκη κάτω από το σπίτι.
Το σπίτι βρίσκεται στην καρδιά του Ταλίν, μόλις 7 λεπτά με τα πόδια από την παλιά πόλη του Ταλίν, μια μοναδική τοποθεσία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, σε μια μοντέρνα νέα κατοικημένη περιοχή πίσω από το πανεπιστήμιο του Ταλίν. Σε πέντε λεπτά θα φτάσετε στο λιμάνι όπου μπορείτε να μεταβείτε στο Ελσίνκι ή τη Στοκχόλμη μέσα σε λίγες ώρες. Ο παραθαλάσσιος περιπάτου και το πάρκο Kadriorg με το Προεδρικό Μέγαρο βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση. Ιδανικό για ένα ενεργό άτομο που απολαμβάνει τη ζωή στο κέντρο της πόλης και εκτιμά τα πάντα, μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα έχει να προσφέρει. Είναι επίσης μια μεγάλη επένδυση για έναν επιχειρηματία που χρειάζεται ένα μέρος για να σταματήσει τις επιχειρήσεις στο Ταλίν.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB