Πώληση Μονοκατοικία, Tallinn, Harjumaa, Εσθονία, Merekivi tee 5

Πώληση - Cod. 25325

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 240 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Πωλείται εξαιρετική θέα στη θάλασσα και την παραλία εγγύτητα σπίτι ευρύχωρο funk στιλ (80μ από τη θάλασσα, 17 χλμ από το κέντρο του Ταλίν) μεζονέτα 120 τ.μ. / 240m² (μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια οικογένεια και δύο-οικογενειακής κατοικίας, ξεχωριστή λειτουργική άδεια και μέτρα, διαστημικό πρόγραμμα ελαφρώς τροποποιημένη) Leppneemes, Merekivi τρόπο.

Για χρήση υπάρχει.
Το σπίτι είναι άνετο, εξωτερικές βεράντες και τα μπαλκόνια. Μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στη θάλασσα από δύο ορόφους. Ο κήπος είναι όμορφο διαμορφωμένο.
ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Ι aatriumiosaga όροφος διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλα παράθυρα σε δύο ορόφους με ανοιχτή κουζίνα και πρόσβαση στη βεράντα. Σάουνα (χαμάμ με ένα παράθυρο προς τη θάλασσα), και ένα ντους. Ξεχωριστή τουαλέτα. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα καθιστικό, μέρος της αίθουσας σκάλα, βεστιάριο μπάνιο και τουαλέτα, ευρύχωρο μπαλκόνι.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ είναι το πρόγραμμα καθρέφτη χώρο της εικόνας. Μια εξαιρετική λύση για οικιακή χρήση: για παράδειγμα, οι γονείς και η νεαρή οικογένεια ühel- το δεύτερο εξάμηνο του σπιτιού με ένα φίλο ή γείτονα για να πάρει. Το ίδιο είναι επίσης ιδανικός για όλο το σπίτι για μία οικογένεια, κυρίως την αλλαγή του διαστημικού προγράμματος.

Χρησιμότητα: Πολύ χαμηλός. Αλλά και διασφαλίζει επαρκή toasoojuse σόμπα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την προ-προγραμματισμένο σύστημα ιόντων που παράγονται σύγχρονο λέβητα θερμικής ενέργειας που καταναλώνουν ενδοδαπέδια θέρμανση. Üliökonoomsed φωτισμός LED λύσεις φωτισμού. Το σπίτι είναι πολύ ζεστό και ανθεκτικό και οικονομικό.
Τύποι θέρμανση: τζάκι (θειάφι) αποθηκεύει θερμότητα για θέρμανση vesitorustikul μεγάλο χρονικό διάστημα / ιόντων (μέσα στο δάπεδο), το σύστημα εξαερισμού σε υγρές περιοχές.

Το σπίτι βρίσκεται 50 μέτρα από την παραλία, σε ένα ήσυχο αδιέξοδο δρόμο, περίπου 100 μ γραφικά μονοπάτια πεζοπορίας στο δάσος. Κτίριο βρίσκεται στην ανατολική ακτή της χερσονήσου, στον κόλπο.
Ακίνητα είναι υπεράκτιες από το κρύο ανέμους και ασφαλέστερα για κολύμπι θερμότερο νερό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB