Πώληση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Pürksi, Läänemaa, Εσθονία, Pürksi keskuse 8

Πώληση - Cod. 24037

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 279 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1

Noarootsi ταβέρνα προς πώληση. Επίσης, ρωτήστε για την ανάπτυξη των λιμένων
Noarootsi Ταβέρνα προς πώληση. Σήμερα, η ταβέρνα είναι ανοιχτή και η επιχείρηση πάει καλά, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την εργασία. Σε κάποιο σημείο, οι ιδιοκτήτες είχαν ένα σχέδιο για να αυξηθεί το μέγεθος του κτιρίου και να κατασκευάσει ένα δεύτερο όροφο στην κορυφή του κτιρίου? υπήρχε ένα σχέδιο για την οικοδόμηση υπνοδωμάτια και ένα σπίτι σάουνα στην αυλή, μαζί με τα κάμπινγκ. Τα έργα που έγιναν και οι πιθανότητες του να πάρει οικονομική στήριξη σύμφωνα με τα μέτρα που ήταν υπό συζήτηση επίσης. Ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει να δοθεί το σύνολο της παλιάς τεκμηρίωση που μπορεί να ανανεώνεται και να χρησιμοποιηθούν εάν είναι επιθυμητό.

Το καλοκαίρι, υπάρχουν πολλοί επισκέπτες τόσο από το εσωτερικό και το εξωτερικό (κυρίως από τη Σουηδία / Φινλανδία) και, ως εκ τούτου, τώρα θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσει το κτίριο, έτσι ώστε όλοι θα είναι νέο και λαμπερό για την επερχόμενη σεζόν απασχολημένος εργασίας.

Το ίδιο το κτίριο βρίσκεται στο κέντρο. Δίπλα σε ένα σχολείο, νηπιαγωγείο, αθλητικές εγκαταστάσεις (γυμναστήριο, αίθουσα μπάλα, γήπεδο του σχολείου), απέναντι από το δρόμο είναι η τοπική αυτοδιοίκηση και ένα κατάστημα. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει ένα μεγάλο χορό και αίθουσα δεξιώσεων με ένα μεγάλο μπαρ, μπιλιάρδο, και όλα τα άλλα είδη της διασκέδασης. Υπάρχει μια λογική κουζίνα μέγεθος, μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό και προμήθειες για την κουζίνα, η οποία μέχρι σήμερα έχουν ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών. Το καλοκαίρι είναι δυνατόν να καθίσετε έξω και μπάρμπεκιου. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα ​​είναι το λιμάνι Österby, όπου μπορείτε να κρατήσετε μια βάρκα ή απλά να πάει στη θάλασσα με τους ντόπιους.

Σε κάθε περίπτωση, εάν είχατε ένα παιδικό όνειρο να τρέξει το δικό σας pub / μπαρ / ταβέρνα σε μια διαμονή, τότε αυτό είναι ακριβώς το σωστό μέρος όπου μπορείτε να εκφραστείτε και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Αν θέλετε να εξετάσει το κτίριο, ή για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες, τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB