Πώληση Βίλα, Viljandi, Viljandi County, Εσθονία, Korstnajala

Πώληση - Cod. 34808

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 18930 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Μοντέρνο συγκρότημα ακινήτων, vozvedennyysredi φυσική ομορφιά Επαρχία Βίλγιαντι, εν αναμονή ενός νέου ιδιοκτήτη. Δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της διαφήμισης!

Manor συγκρότημα αποτελείται από 3 ξεχωριστά κτίρια, στέκεται σε ένα υπερυψωμένο οικόπεδο ιδιωτικά κτήματα.
Το συγκρότημα, λόγω της ειδικής διάταξης, εξαιρετικές εγκαταστάσεις για αποκλειστική προσωπική χρήση ή για επαγγελματικούς σκοπούς - για παράδειγμα, για τους τουρίστες, ένα κέντρο για συνέδρια ή / και εκπαιδευτικό κέντρο.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
Σε οικόπεδο 1,9 στρεμμάτων βρίσκεται το σπίτι, σάουνα και γκαράζ, με ωραία τελικό μεταβάσεις φωτισμού μεταξύ των κτιρίων.
Ανακούφιση του οικοπέδου στο οποίο βρίσκεται το αρχοντικό - επίπεδη, το οικόπεδο περιβάλλεται από ένα πυκνό δάσος πάρκο. Λόγω της απουσίας του κήπου, η περιοχή δεν απαιτεί φροντίδα υψηλής έντασης εργατικού δυναμικού (περιοχή είναι ιδανική για ρομποτικό χλοοκοπτικό). Ειδικά ομορφιά προσδίδει εξαιρετική βραχόκηπο, που από κοντά την προγραμματισμένη εξωτερική κουζίνα. Στο βόρειο τμήμα του άλσους έδαφος rastetmalenkaya, που θα ευχαριστήσει σίγουρα το φθινόπωρο καλλιέργεια των μανιταριών. Η οδική πρόσβαση με ένα μικρό κυκλικό κόμβο για άνετη ελιγμούς ταιριάζει απόλυτα σε obschiyvid συγκρότημα. Στο έδαφος έχει ήδη παραχωρηθεί χώρος για μια λιμνούλα. Framing της zhivyhelovyh τμήματος φράκτη είναι θαυμάσια διακόσμηση.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ
Προηγουμένως, το κεντρικό κτίριο είναι χτισμένο το αποστακτήριο, επεκτάθηκε το 2012 iproveli πλήρη renovatsiyu.Segodnya πρώην αποστακτήριο μετατράπηκε σε μεγάλα πολυτελή βίλα με όλες τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό (κεντρική ηλεκτρική σκούπα, παρακολούθηση βίντεο, και ούτω καθεξής. Δ). Η κλειστή περιοχή είναι 163,5 m2 Αίθριο - ακόμα και 27,6 m2.
Κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης του παλαιού τμήματος του κτιρίου έχουν διατηρηθεί ερείπια πέτρα, η οποία posleochistki και αρμολόγηση ήταν μια εντελώς νέα εμφάνιση. Παράρτημα χτισμένο από μπλοκ ινών για utepleniyaispolzovan διπλό sloypenopolistirola, Τέλος ξένων chastivypolnena χειροποίητα τούβλα αντίκες στυλ.
Η στέγη είναι μονωμένη και με τα κόκκινα ψημένου πηλού πέτρα, από την εποχή της αρχικής κατασκευής του κτιρίου.
Στο κεντρικό κτίριο:
Στο ισόγειο:
• Σαλόνι με μερικώς ανοιχτή κουζίνα. Το σαλόνι διαθέτει τζάκι με μια συσκευή μνήμης, υπάρχει ένα πέρασμα στην ταράτσα?
• Αίθριο?
• δείπνου με βοηθητικό δωμάτιο (υπνοδωμάτιο με ενσωμάτωση ντουλάπα μπορεί να επιλεγεί)?
• Μπάνιο με ατμό?
• Τεχνική δωματίου (αντλία θερμότητας και θερμοσίφωνα)?
Στο δεύτερο όροφο:
• Μεγάλο υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι, και θα προέρχονται από τον ήλιο το πρωί?
• υπουργικό συμβούλιο?
• Μεγάλο υπνοδωμάτιο (αν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να μετατραπεί σε δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια)?
• Μπάνιο?

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Στο εσωτερικό, χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας υλικά μόνο στο σαλόνι στο ισόγειο του είσοδο και στην κουζίνα - πλακάκια, το δάπεδο στην τραπεζαρία και ντουλάπα κατασκευασμένη από ξύλο βελανιδιάς. Sex δεύτερο όροφο είναι κατασκευασμένη από φυσικό σχιστόλιθο. Οι τοίχοι είναι ως επί το πλείστον καλύπτονται με διαρθρωτικές χρώματα φωτεινά χρώματα, κάποια από τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με ταπετσαρία. Οι τοίχοι του σαλονιού με επένδυση από μπάζα και ξύλινα δοκάρια στην οροφή και τους τοίχους, και σε εσοχή μέσα στα τείχη της λεκιασμένο φωτιστικά από γυαλί είναι μια υπενθύμιση της εποχής, όταν το αρχικό κτίριο είχε ανεγερθεί.

Σάουνα ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ C / ΞΕΝΩΝΑΣ
Κατάλυμα με σάουνα βασίζεται στα θεμέλια των ερειπίων, η πρόσοψη αποτελείται από ένα ξύλο κατά το ήμισυ με έμφαση αρχική περίοδο κατασκευής. Οι τοίχοι κατασκευάζονται από μπλοκ ίνας χρησιμοποιώντας ξύλινα στοιχεία, εξωτερική μόνωση είναι κατασκευασμένο από διογκωμένη πολυστερίνη, για fasadaispolzovany γυψοσανίδα, ξύλο καπλαμά. Στέγη επένδυση - πέτρα, κόκκινο-καφέ.
Σε ένα μικρό σπίτι με ένα σπίτι σάουνα / επισκέπτης μπορείτε να απολαύσετε τη σάουνα και διανυκτέρευση. Πριν από το σπίτι χτίστηκε ένα ψηλό τείχος, παρέχει προσωπική άνεση και προστατεύει από το κρύο άνεμο, νωρίς την άνοιξη είναι pozvolitpogretsya στον ήλιο. Πριν από το σπίτι είναι μια ευρύχωρη βεράντα, με χώρο αρκετό για τη συσκευή από την εξωτερική σάουνα στην πισίνα / βαρέλι. Σε ένα μικρό σπίτι με σάουνα βρίσκονται:
Στο ισόγειο:
- Τζάκι
- Υπνοδωμάτιο
- Ζεύγος με μια ξυλόσομπα
- Πλυντήριο ρούχων
- Τουαλέτα
- Θέρμανση / βοηθητικό δωμάτιο

Στο δεύτερο όροφο
Σάουνα με ξεχωριστή είσοδο:
- Σκάλα
- Μεγάλο στούντιο δωμάτιο
- Υπνοδωμάτιο
- Τουαλέτα

ΓΚΑΡΑΖ
Στο γκαράζ 2 ξεχωριστούς χώρους: υψηλή δωμάτιο γκαραζόπορτα με αυτόματο άνοιγμα και υψηλή περιοχή οροφής του 48.1 m2, 15,4 m2 και αχυρώνα.
Πηγαίνει σκάλα στο δεύτερο όροφο του γκαράζ, το οποίο μπορεί να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε λειτουργία (για παράδειγμα, υπηρεσίες ευρέσεως εργασίας).

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Όπως και στην κύρια κατοικία και σε ένα μικρό σπίτι με ένα σπίτι σάουνα / επισκεπτών - εδάφους θέρμανση, καθιστώντας το μηνιαίο κόστος είναι πολύ χαμηλό.
Στο κεντρικό κτίριο υπάρχει ένας σωλήνας για τη θέρμανση δαπέδου, και στον πρώτο όροφο, με θέρμανση και τζάκι. Το κεντρικό κτίριο είναι τοποθετημένα Comfovent σύστημα με βεντιλατέρ.
Σπίτι με δύο ορόφους για σάουνα θερμαίνεται καλοριφέρ, στην θερμάστρα σάουνα είναι εξοπλισμένο με έναν όροφο.
Κτίρια προετοιμασμένοι για ηλιακή θέρμανση.
Το νερό προέρχεται από ένα πηγάδι, σύστημα υπονόμων είναι σχεδιασμένο με την περιοχή διήθησης. Επιπλέον, εγκατεστημένη αποστράγγιση της βροχής και νερού καταιγίδας.
Saunaoborudovana καλό σύστημα εξαερισμού, το οποίο εξασφαλίζει την παροχή φρέσκου και ζεστό αέρα στο δωμάτιο.
Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των εγκατεστημένες κάμερες επιτήρησης και συστήματα συναγερμού για κάθε κτίριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ θέση του συγκροτήματος
Το συγκρότημα κατοικιών απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Viljandi (15 χιλιόμετρα) και έχει πρόσβαση σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Κάθε πρωί, από το σπίτι περνάει ένα σχολικό λεωφορείο που μεταφέρει τα παιδιά στο σχολείο Heymtali αρχοντικό. Σε κοντινή απόσταση στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς, το οποίο παρέχει αρκετά εύκολη σύνδεση με Viljandi.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB