Πώληση Χωράφι, Albu, Järvamaa, Εσθονία, Jarvamaa Albu

Πώληση - Cod. 38072

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 500000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Αγροτεμάχιο προς πώληση στην Εσθονία βρίσκεται στην επαρχία Jarvamaa, Albu. Κατασκευαστική γη, εξαιρετική για γεωργία ή κτηνοτροφία ή οικοτουρισμό. Το οικόπεδο είναι 50 εκτάρια, εκ των οποίων 7 εκτάρια δάσους, 43 εκτάρια γης για βόσκηση ή σανό. Καταχωρίζεται στο Υπουργείο Γεωργίας της Εσθονίας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ενεργό αγρόκτημα για την εκτροφή τοπικών αγελάδων αναπαραγωγής. Αριθμός αγελάδων ενηλίκων: 25.
Υπάρχουν 2 σιταποθήκες, το ένα είναι περίπου 500 τετραγωνικά μέτρα σε άριστη κατάσταση και χρησιμοποιείται, το δεύτερο είναι 120 μέτρα μεγάλο των 2400 τετραγωνικών μέτρων. Προς το παρόν χρησιμοποιείται μόνο το ήμισυ. Υπάρχει ένα σπίτι 120 τ.μ. που χρειάζεται επισκευές. Το σπίτι έχει επικοινωνίες: νερό, αποχέτευση e.t.c. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν κατοικίες κατάλληλες για ζωή. Αυτόνομο δίκτυο αποχέτευσης. Ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σπορά ή οικοτουρισμό κ.λπ. Η γη βρίσκεται κοντά στο δρόμο και δεν υπάρχουν προβλήματα με την εφοδιαστική. Δεν υπάρχει μεγάλη λίμνη στο έδαφος. Εάν είναι απαραίτητο, είναι επίσης δυνατή η μίσθωση μέχρι 150 εκτάρια γης από γείτονες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τιμή του οικοπέδου είναι 270.000 ευρώ. Μπορείτε επίσης να διαπραγματευτείτε, να αγοράσετε εξοπλισμό για ζώα και να κατασκευάσετε καμπίνες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB