Πώληση Δυάρι, Põlva County, Võrumaa, Εσθονία, Mooste Lasteaia tee 4-5

Πώληση - Cod. 23749

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 46 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Ευνοϊκή τιμή! Προσφέρετε τιμή σας! Τιμή συζητήσιμη!

πρόσθετες Πληροφορίες

Διαμέρισμα, σπίτι, 4 τμ μπαλκόνι, ξεχωριστά δωμάτια, δωρεάν χώρο στάθμευσης, δρόμοι σε καλή κατάσταση δρόμοι, γείτονες γύρω, σε κεντρική τοποθεσία, κοντά πολυκατοικίες, Mooste Λίμνη Λίμνη 200 m.

Πώληση kortermis βρίσκεται σε ένα όμορφο μέρος της φυσικής ομορφιάς, το σπίτι είναι ένα korteriühistus, το οποίο ανήκει σε έναν φίλο kollektiiv.Korteris Ανακαινίσεις έχουν αρχίσει προκαταρκτικές εργασίες, ο νέος ιδιοκτήτης θα είναι στην προτίμησή διαμέρισμα renoveerida.Mooste σας βρίσκεται 42 χιλιόμετρα από Ταρτού , ο διοργανωτής των 14 και 19 χλμ από Räpina kaugusel.Moostes όλα τα διαθέσιμα τοπικά απαραίτητες για τη ζωή. Το σχολείο των 300 m, 150 m φυτώριο, στάση λεωφορείου 300 m, δύο καταστήματα (το ένα 30 και το άλλο 300 μέτρα) ξεδίπλωσαν είναι μια όμορφη λίμνη με αμμώδη παραλία, αναπαλαιωμένα παλιά αρχοντικά και ένα όμορφο πάρκο εκτείνεται από τις ακτές της λίμνης põlispuudega .Kauni Mooste Nolcken οικογένεια Mooste αρχοντικό που χτίστηκε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του η Εσθονία είναι μία από τις πλουσιότερες κτίρια σώζονται στο σύνολό κτήματα της. Εκατό χρόνια πριν, μια σειρά από κτίρια που βρίσκονται σε ενδιαφέροντα σύνολα που σχηματίζουν μια λίμνη στη νότια πλαγιά τακτοποιημένο Mooste Manor Park. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ζεστό και κρύο μετρητές νερού, την επιλογή Internet και τηλέφωνο συνδεσιμότητα, το διαμέρισμα είναι ακόμα στο υπόγειο. Το διαμέρισμα χρήζει επισκευών και εκσυγχρονισμού. Προσοχή! διαμέρισμα άμεσα από τον ιδιοκτήτη. Ο αγοραστής πληρώνει τα συμβολαιογραφικά έξοδα. Ρωτήστε με εμπιστοσύνη! Σχεδόν καθόλου χρήματα του διαμερίσματος :)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB