Πώληση Τριάρι, Tallin, Tallinn, Εσθονία, Roosikrantsi 13

Πώληση - Cod. 30788

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 115 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4-rooms (3 bedrooms)
  • Όροφος: 7

Ένα διαμέρισμα με 4 δωμάτια στην καρδιά του Ταλίν, στην οδό Roosikrantsi. Τα κτίρια για Roosikrantsi έχουν μια αξιοπρεπή και χαριτωμένη αρχιτεκτονική. δρόμο Roosikrantsi βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, σε μια ήσυχη περιοχή με πολύ λίγη κίνηση.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Το σπίτι χτίστηκε το 2004, ο αρχιτέκτονας του είναι Ilmar Klammer. Το σπίτι διαθέτει επίσης ένα ασανσέρ και αποθήκευση μονάδων.

ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
Το διαμέρισμα τεσσάρων δωματίων βρίσκεται στον 7ο όροφο και αποτελείται από σαλόνι-κουζίνα και τρία ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Η θέα από τα υπνοδωμάτια είναι στην αυλή. Η θέα από το σαλόνι / κουζίνα είναι στην οδό Roosikrantsi. Ένα μεγάλο (8,8 m2) μπαλκόνι, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον απογευματινό ήλιο με υπέροχη θέα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση από την κουζίνα. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μια μικρή αποθήκη / ντουλάπα. Το κύριο μπάνιο διαθέτει μπανιέρα, ντους, σάουνα και μια τουαλέτα (υπάρχει ένα επιπλέον τουαλέτα στο διαμέρισμα). Πρόσθετη μονάδα αποθήκευσης (3,4 m2) είναι διαθέσιμο στο υπόγειο.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟΣ
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία για να απολαύσετε όλες τις ανέσεις ότι η πρωτεύουσα προσφέρει. πλατεία Ελευθερίας και την Παλιά Πόλη του Ταλίν απέχουν 5 λεπτά με τα πόδια. Υπάρχουν πολλές καφετέριες, εστιατόρια, ινστιτούτα αισθητικής, ένα σινεμά και δημόσιες συγκοινωνιακές συνδέσεις σε κοντινή απόσταση. Υπάρχουν επίσης πολλά πάρκα γύρω από το ξενοδοχείο, όπου μπορείτε να πάτε για τρέξιμο ή απλά να έχουν μια βόλτα. Αυτό είναι ένα ιδανικό διαμέρισμα για άτομα με πολυάσχολο τρόπο ζωής.

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
Ένας χώρος στάθμευσης στην κλειστή αυλή περιλαμβάνεται στη λίστα.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
Το διαμέρισμα έχει εκμισθωθεί μέχρι 30/09/2019 και η απόδοση ενοικίασης είναι περίπου 4,3%.

Στείλτε μου διεύθυνση e-mail σας και θα σας στείλουμε περισσότερες φωτογραφίες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB